Düzce Belediyesi'ne ait Yeypaş şirketine bağlı toplu taşıma alanında hizmet veren doğalgazlı 30 otobüsün yakıt ihtiyacını karşılaması için Düzce Belediyesi İntaş Şantiyesinde CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz) İstasyonu kuruldu.
Otobüslerin akaryakıtını daha ekonomik ve daha kesintisiz bir şekilde temin etmesi için kurulan CNG İstasyonu bugün yapılan törenle hizmete girdi.Protokol Konuşmalarıyla başlayan törende  Vali Ali Fidan, istasyonun yararları üzerinde durdu ve hayırlı olsun dileklerini iletti.Milletvekili Fevai Arslan ise konuşmasına hava kirliliğinin azaltılmasına sağlayacağı katkılar üzerinde durdu.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in konuşmasında ise vatandaşların şikayetçi olduğu konuların başında gelen ulaşım üzere yapacağı çalışmalardan bahsetti.Hızlı tren projesini Düzce’ye kazandırmaya kararlı görünün Keleş, bu kapsamda yapmayı planladığı sempozyumu anlattı.

Konuşmaların ardından yapılan dualarla tesisin açılış kurdelesi kesildi. Otobüslere ilk gaz dolumunu Vali Ali Fidan yaptı. Belediye aylık olarak 136 bin TL kar elde etmiş olacak. 

Haber;S.KAŞKIR