Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, rektörlük ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere, “4857 sayılı İş Kanunu” ve "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" kapsamında İŞKUR aracılığıyla "Sürekli İşçi" alımı yapılacağını duyurdu.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in Geçici 6. Maddesi gereğince Sürekli İşçi kadrolarına alınacak asıl ve yedek adayların Noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecek.

Bu kapsamda; İŞKUR tarafından Düzce Üniversitesi’ne gönderilen başvuru listelerinde yer alan adaylardan, işe alınmaya hak kazanacak asıl ve yedek adayların belirlenmesi amacıyla 23 Eylül 2020 Çarşamba günü, saat 10:00'da, Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda kura çekimi yapılacak.

KORONAVİRÜS NEDENİYLE KURA ÇEKİMİ ADAYLARA KAPALI YAPILACAK

Ç,in’de ortaya çıkan ve hem dünyayı hem de ülkemizi olumsuz etkilemeye devam eden COVID-19 virüsü nedeniyle, halk sağlığını korumak amacıyla  kura çekimi, başvuru yapanların katılımına kapalı olacaktır. Kura çekim süreci, üniversitenin  youtube, twitter ve facebook sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

HABER: Mehmet GÜNESEN

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr