Bozbey şirketler grubu bünyesindeki Horizon İnşaat tarafından Konuralp Beldesine yapılacak "Site Artemis" konutları muhteşem bir organizasyon ile tanıtıldı.Yoğun katılımın olduğu tanıtım kokteylinde Konuşan Projenin sahibi Candoğan Bektaş, yapılacak olan sitelerin "Düzce'nin ilk harikası" olacağını söyledi.

Konuralp Beldesine yapılacak olan sitelerin tanıtım kokteyli düzenlenen muhteşem organizsyon ile yapıldı. Konuralp Aktepe mevkiinde yapılan tanıtım kokteyline çok sayıda davetli katıldı.Bozbey ailesinin en genç girişimcisi olan Candoğan Bektaş, Yeni Zellanda ve Amerika'daki eğitimlerini tamamladıktan sonra ülkeye döner dönmez hayalindeki projeleri bir bir hayata geçirmeye başladığını dile getirerek bu proje bemim en büyük hayallerimden biriydi dedi.

 

 

Düzcenin ilk Harikası Site Artemis Nasıl bir Proje ?

Konuralp'in doruk noktasında inşa edilecek Düzce'nin ilk harikası olan Site Artemis'te şehre ve yaşama hakimiyetinizi ilan edeceksiniz. İnsan odaklı geliştirilen projede her türlü sosyal, kültürel ve sportif olanağın yanında kusursuz tasarlanmış bir mimari konsept ve yaşam biçimiyle tanışacaksınız. Modern ve özgün anlayışıyla çağdaş kentleşmenin Düzce'deki markası Site Artemis, Şehrin karmaşasından uzak şehre hakim, hayalini kurduğunuz huzurun ve kusursuzluğun adresi olacak. Site Artemis'in sunduğu yeni yaşam tarzını bölgenin tarihi zenginliği kadar coğrafi konumu da besliyor ve güçlendiriyor. Bölgenin temiz havası, sakinliği, sitenin sosyal aktivitelere ve modern mimarisiyle 12 ay tatil hissini uyandıracak bir yaşam alanı. Site artemis birikimlerini yarınlara büyüterek taşıyacak, gayrimenkulü yatırım aracı olarak değerlendirenlere de değer artışı ve kiracı garantisiyle gelecek vadediyor.

Tüm sakinlerini mutlu etmeye yönelik her ayrıntı düşünülmüş site artemis içerisinde; Çocuklar siteye ait mini korunun içinde ağaçlar içinde saklambaç oynamanın tadına varacaklar. Çocuk parkı, basketbol alanı, yeşil alanları, kapalı oyun odası yine onların mutluluğu için düşünüldü.

Tek noktadan geçişle 24 saat güvenliğin sağlanacağı sitede kapalı otoparkınızdan dairenize direk çıkış sağlayabileceksiniz. Yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, spor fitness salonu, saunası, kafesi ve kapalı sosyal alanları sizi siteye ve yaşama bağlayacak.

8.472 m2 arsa üzerine kurulu projede 94 özel aile yer alabilecek. 2+1, 3+1, 4+1 dağılımlı 105 ile 235 m2 arasında değişen kullanımlarda bahçe olanağı sunan bahçe katları, giriş dubleksleri, normal ve teraslı çatı dublekslerinden oluşan dairelerin satışlarına da başlandı. Kokteyl havai fişek gösterileri ve ikramlarla sona erdi.

Haber; Ü.Çetin