Düzce Defterdarlığı, vergi haftası dolayısıyla mükellefleri iş yerinde ziyaret ederek teşekkür belgesi veriyor. Bu kapsamda Diş Hekimi Zerrin Gökasaoğlu’nu ziyaret eden Defterdar Murtaza Kamar, ödediği vergilerle ülke ekonomisine katkısından dolayı teşekkür ederek belge takdim etti.Defterdar Kamar, ziyaretin amacını şöyle anlattı:


“vergi haftası dolayısıyla mükelleflerimizi ziyaret ediyoruz. Zerrin hanım da Düzce’nin çok eski mükelleflerinden. Bu vesileyle devlete sunduğu katkılarından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştik. Allah sağlıklı uzun bol kazançlı günler nasip etsin.”

Diş Hekimi Zerrin Gökasaoğlu’nun bir diğer önemli misafiri de Sakarya Üniversitesine kurucu dekan olarak atanan  Prof. Dr. Adnan Öztürk oldu. Dişçi Aliye Aşçı ve Zerrin Gökasaoğlu ile Üniversiteden arkadaş olan Öztürk, Ankara Üniversite’nde iş hekimliği fakültesine kurulan müzeye desteklerinden ötürü Gökasaoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulunduğunu söyledi.Sakarya’ya diş hekimliği fakültesi kurmak için görevlendirilen Öztürk, gelecekte Düzce’ye de hizmet etmek istediğini dile getirdi.

Haber;S.KAŞKIR