Şekerbank ve Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile “ EKOkredi “ protokolü imzalandı..

Şekerbank Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile “ EKOkredi “ protokolü imzaladı. EKOkredi protokolü, Şekerbank Düzce Şube Müdürü Hasan Kırlı, Pazarlama Yönetmeni Yavuz Ergün ve Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kayıkçı tarafından imzalandı.

EKOkredi protokolünün imza töreninde bir konuşma yapan Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kayıkçı, enerjisinin % 70'ini ithal eden bir ülke olarak, tasarrufa yönelik her türlü girişimi desteklediklerini söyledi. Kayıkçı, enerji tasarrufuna yönelik her türlü yatırımı uygun ödeme koşullarıyla destekleyen EKOkredi'nin, Türkiye'nin kalkınmasına ve sanayileşmesine katkı sağlayan önemli bir araç olduğunu belirtti.

Şekerbank Düzce Şube Müdürü Hasan Kırlı ise EKOkredi imza töreninde yaptığı konuşmada, “ Anadolu Bankacılığı”nı misyon edinen Şekerbank'ın, enerji tasarrufu yoluyla aile ve işletme bütçelerini korumayı hedeflediğini belirtti. Hasan Kırlı, “ EKOkredi kampanyamızda, enerji tasarrufuyla ilgili yapılacak bir yatırım ile farkında olmadan boşa harcanan emeği, kazancı ve aynı zamanda doğal kaynakları korumayı amaçlıyoruz” dedi.

EKOkredi bireysel ile ilk 4 aya kadar ödemesiz ve 3 ay taksitli olmak üzere iki ödeme seçeneği sunuluyor.

Pencere ve çatı yalıtım kredisi
Mantolama ( Duvar ısı yalıtım ) kredisi
Güneş enerjisi kredisi
Doğalgaza geçiş kredisi
A sınıfı enerji ( Elektrikli ev aletlerni, aydınlatma sistemleri) kredisi

EKOkredi ticari ile 8 yıla varan vade ve 2 yıla kadar geri ödemesiz seçenekler sunuluyor.
Binalarda enerji verimliliği kredisi

Yenilenebilir enerji kredisi
Atık yönetimi kredisi
EKOkredi tarım ile anlaşmalı firmalarla ilk yıl faizsiz ve hasata endeksli ödeme seçeneğiyle birlikte 36 aya varan vade uygulanıyor.
- Modern sulama ekipmanları kredisi