Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler, Düzce TSO seçimlerine bir gün kala Düzce’ye gelerek seçimlere 9. Meslek grubundan giren Şemsi Durdu’ya destek ziyareti gerçekleştirdi. Durdu, nail Çiler’in manevi kuvvet verdiğini dile getirdi.

 

Durdu “ Bugün Sayın Nail Çiler aramızda. Kendisi ikinci sefer seçildi. Güven tazeledi. Bende seçimlere bizzat katılmıştım. Bizim çok eskiye dayana bir aile dostluğumuz var. Bugün bize çok büyük bir onur verdi. 9. meslek grubunda meclis üyeliğim için hayırlı olsuna geldi. Bize vermiş olduğu manevi kuvveti çok önemsiyorum. Biz büyük başkan diye hitap ederiz kendisine. Bunun sebebi de şudur. 2004 yılından beri Hyundai Türkiye Konsey Başkanlığı görevini yapıyor. Bu üst düzey yöneticilik herkese nasip olmaz. Bu başarılarından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bize destek olmaya geldiği içinde teşekkür ediyorum kendisine. Eğer meclis üyesi seçilirsem belki de Gebze ticaret odasıyla kardeş oda olmak için çaba göstereceğim” ifadelerini kullandı.

Destek için buradayım

 

Şemsi Durdu’ya destek olmak ve hayırlı olsun dileklerini iletmek için geldiğini belirten Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler “Ben Şemsi Bey’e hayırlı olsun dileklerimi iletmek için hem de Düzce Ticaret Odasının yarın yapılacak seçimlerinde destek olmak için buradayım. Yapılacak seçimin Düzce’ye ve bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu bölgede çok dostum var hepsine selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.

 

Çiler, Şemsi Durdu’dan övgüyle bahsederken “ Mevlana’nın dediği gibi insanlar kendilerini anlatmaz. İnsanlar kimliklerini cebinde taşır. Şahsiyetlerini benliklerinde taşır. Şemsi beyde öyle bir kardeşimizdir. Ben şemsi bey seçilirse değişik projeler ile farklılık yaratacağına inanıyorum. Şemsi bey zaten hep hayatı boyunca yaşamına baktığımız zaman sorunun değil çözümün bir parçası olmuştur” ifadelerini kullandı.

 

TSO öncülük etmeli

 

Düzce’nin son zamanlarda parlayan bir şehir olduğunu söyleyen Çiler “ Düzce son zamanlarda yıldızı parlayan bir şehir. Bizim orada artık OSB’ler de yer kalmadı. Sanayici artık buraya yatırıma geliyor. Bunlara ticaret sanayi odaları öncülük etmeli. Yatırıma gelen her gerçek kişi ya da tüzel kişi istihdam, katma değer katıyor. Biz Düzce Odası ile Metin Bey ile buradan Metin başkanıma da selam göndermek istiyorum. Metin bey çalışkan dürüst bir arkadaşımızdır. Çok şeyler kattı. Bundan sonra seçilecek yeni arkadaşlar muhakkak bölge ekonomisine bir şeyler katacaktır. Şemsi beyin çok değişik projeleri var. Bu üretken projelerin hayata geçmesi için ticaret odası bir basamak bence. Sivil toplum kuruluşları içinde odaların çok farklı yerleri vardır” dedi.

Önemli olanın insanların hayatta yaptıkları şeylerde bir imza bırakması olduğu söyleyen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler seçim ile ilgili son olarak ta “Ben özellikle 9. meslek grubundaki arkadaşlardan oy verirken sandık başında bir kez düşünmelerini talep ediyorum. Kime neden oy attıklarını düşünmelerini istiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber; M. YILMAZ