Kahvaltıya Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır, Düzce TSO Başkanı Metin Büyük, TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan ve kurul üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, milletvekillerine kahvaltı programına katıldıkları için teşekkür ederken, “Genç Girişimciler Kurulumuza yeni katılımlar oldu. Bu katılımlarla birlikte daha da güçlendik. Bizler burada bu kahvaltıda milletvekillerimizle bir araya geldik. Buradaki girişimci arkadaşlarımız sorunlarını birinci elden vekillerimize iletebilirler” dedi.

TSO Başkanı Metin Büyük, “Gençlerin sivil toplum kuruluşlarında görev almaları çok önemli. Sizler de bu kurulda hizmet yarışına dahil oldunuz. Bununla kalmayın. Önümüzde Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri var. Hem kurullarda görevlerinize devam edin, hem de TSO meclisine, yönetimine girin” şeklinde konuştu.

Osman Çakır, globalleşen dünyada yerinde durarak iş imkanları yaratmanın zorluklarına işaret ederek, genç girişimcileri yürekli olmaya ve dünyaya açılmaya davet etti.

Çakır’ın ardından son olarak Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz Konuştu. Korkmaz, “Gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında birçok iş alanının gençlerin elinde. Düzce’nin yatırım açıklarının siz gençler tarafından doldurulması gerekiyor. Turizm, Tarım ve Hayvancılık gibi alanlarda Düzce’de önemli işler yapılabilir. Bizler sizlerin emrindeyiz. Önünüzü açmak bizim işimiz, yatırım yapmak ve üretmek sizlerin işi. Her zaman ulaşılabilir durumdayız. Sizlerle tanışmaktan çok mutlu olduk. Bu toplantıları sıklaştırarak neler yapabiliriz konusunu ele alalım” ifadelerini kullandı.

Haber; H. İŞCAN