Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) bünyesinde Genç İş Kadınları Komisyonu kuruldu. DÜSİAD Plaza'da akşam yemeğinde biraraya gelen iş kadınları birbirleriyle tanışarak, derneğin ileriye yönelik faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.
TUSKON ve MARİFED bünyesinde faaliyet gösteren Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD), 2.5 ay gibi kısa bir süre önce faaliyete geçirdiği DÜSİAD İş Kadınları Komisyonunun ardından şimdi de genç iş kadınlarını biraraya getirerek, Genç İş Kadınları Komisyonunu aktif hale getirdi. DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk tarafından DÜSİAD Plaza'da organize edilen programa Genç İş Kadınları Komisyonu Başkanı Yasemin Karabacak, Başkan Yardımcısı Havva Çelebi ile birlikte genç ve başarılı iş kadınlarımız iştirak etti.
Hep birlikte ilk adımı atıyoruz
Programın açılış konuşmasını yapan DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk, DÜSİAD'ın faaliyetleri ve işleyişi hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, Genç İş Kadınları Komisyonunun karuluş amacı hakkında bilgiler verdi. Türk, "Bünyemizde DÜSİAD iş adamları ve Genç İşadamları Komisyonu faaliyetlerine devam etmekte. Bundan yaklaşık 2.5 ay önce DÜSİAD İş Kadınları Komisyonumuzu faaliyete geçirdik ve başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Akabinde genç bayanlarımızı da düşünerek Genç İş Kadınları Komisyonunu sizlerin de desteğiyle aktif hale getirdik. Burada hep birlikte ilk adımı atıyoruz ve sizlerin destekleriyle güzel yerlere geleceğine inanıyorum." dedi.
El ele vererek daha iyi yerlere getireceğiz
DÜSİAD Genç İş Kadınları Komisyonu adına konuşma yapan Genç İş Kadınları Komisyonu Başkanı Yasemin Karabacak, DÜSİAD çatısı altında yeni bir oluşum içerisine girdiklerini belirterek, Düzceli genç iş kadınları ile birlikte güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Karabacak, "DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk'ün de desteğiyle derneğimizi faaliyete geçirdik. El ele vererek, bilgi ve birikimlerimizi paylaşarak derneğimizi daha iyi yerlere getireceğiz ve bu güzellikleri tüm Düzce halkıyla paylaşacağız" şeklinde açıklama yaptı.
DÜSİAD Genç İş Kadınları tanışma ve kaynaşma toplantısının sonunda günün anısına toplu fotograf çektirdiler.

Haber; C.ÜSTÜNER