2009 yılında Lojistik yetki belgesine sahip Düzce Çakıroğlu Lojistik Depolama Taşımacılık Dağıtım ve Ticaret A.Ş.' yi kurarak faaliyet alanını genişletmeye başlamıştır.

Farklı araç standartlarına sahip filosuyla ve bünyesindeki tecrübeli personel kadrosuyla yurtiçi taşımacılık ve depolama alanında değerli müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Çakıroglu Lojistik olarak Düzce'de L-1 Belgesine sahip tek kuruluş olduklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkani Eyüp Çakır, 27 adet kurumsal firmaya lojistik olarak hizmet verdiklerini, kuruluş olarak altyapılarının hazır olup, tüm ekibin sağlığı ve güvenliği gibi konularda dışarıdan danışmanlık desteği ile birlikte, kurumsallıkları ile ön plana çıkmak istediklerini, karşılığında da bölgesel hedefler içerisinde olduklarını belirtti. Sakarya bölgesinde kendilerine ait işleri yaptıklarını da söyleyen Çakır, Gebze de 2012 yılı içerisinde oluşumlarını tamamladıklarını, 2013 yılında Bursa ve İzmir'de şubeleşmeye gideceklerini ifade etti.

Eyüp Çakır, "Düzce içerisinde kapalı ye parsiyel iş noktası ile ilgili konuda bünyemizde şu anda 50 tane çekici TIR grubumuz, 8 tane kamyon grubu ve bir adet tanker grubu ile beraber lojistik hizmeti veriyoruz. Dorse grubumuz bölgede farklılık yaratacak şekilde kayar perde ye kayar çatı dizaynındadır. Dolayısıyla lojistikte önemli olan yük kayması ve ıslanma gibi problemleri kısmen ortadan kaldıracak şekilde dorse grubumuz dizayn edilmiştir" dedi.

Şoförlerin tüm eğitimlerden geçirilerek Çakıroğlu araçlarına binmekte olduğunu söyleyen Eyüp Çakır, "Bölgedeki hedefimiz bugüne kadar olduğu gibi müşterilerimize daha iyi hizmet anlayışı ile hizmet edip, mutlaka portföyümüzü genişletip, Bolu, Sakarya ve Zonguldak bölgesinde de Çakıroğlu Lojistik’i bölgesel bir güç haline getirmektir. Bundan sonra dışarıdan bölgemizdeki bireysel arabacıyı da desteklemek adına kiralama ye sözleşmeli araç modelini ve sektörde Düzce de nakliye ve lojistik sektörünün içinden gelen insanların tümü ile beraber ne kazanıp yapıyorsak bunu paylaşma noktasında olacağız. Toplamda ofis ile beraber 1003 personelle hizmet ediyoruz" dedi. Şoförlerle ilgili kısımda araçların markasına göre kullanımı nasıl konusunda o firmadan destek alıp direksiyona o şekilde geçirdiklerini de söyleyen Çakır, "Yük yüklerken iş sağlığı ile ilgi ne yapması gerekiyor, yangın eğitimi, ilk yardım gibi birçok konuda eğitimler alıyorlar. Yazıhane ekibimiz çok profesyonel hale geldi, üç adet operasyoncumuz var ye tüm birimlerimizi kurumsallık adı altında tamamladık, dolayısıyla sadece lojistiği değil şirketi büyütme adına son iki yıldır emek harcadık ve karşılığını da alıyoruz" dedi.

Eyüp Çakır, "Yedek dorsecilik anlayışı ile de çalışmalarımız var, bir firmanın talebine istinaden, bir sonraki gün operasyona gidecek aracın bir gün önceden fabrikanın yükleme noktasına bırakıp, fabrikanın yükleme sahasındaki sıkışıklığı önleme konusunda da hizmet verme noktamız var, tabiri caiz ise dorsemizi bir depo hizmeti anlayışı ile de firmaya kullandırma noktasında güçlüyüz, bu da yedek dorse grubumuzun güçlü olmasından kaynaklanıyor" şeklinde konuştu.