Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kocaeli'de düzenlenen “Bölge Odaları İstişare Toplantısında” iş insanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya katılan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Ticaret Bakanlığı'nın sorumluluk alanlarına giren ve Düzce'de olan sorunların yer aldığı dosyayı Bakan Pekcan'a sundu.



Şahin'in sunduğu dosyada, “Düzce'de bir Gümrük Müdürlüğü kurulmasının planlama kapsamına alınması talep edilmektedir. Yer konusunda Düzce Valiliği başta olmak üzere yerel otoriteler her türlü yardım ve desteklerini sağlayacaktır. Finans kaynaklarına erişimleri konusunda kolaylıklar sağlayan Kredi Garanti Fonu (KGF)'na ait Düzce Temsilciliği kurulması da oda üyelerimizin talepleri arasındadır. Böyle bir temsilcilik kurulacak olması durumunda Odamız ofis ve alt yapı desteklerini sağlamaya hazır bulunmaktadır. Yeterli kaynak sağlanarak mevcut OSB'lerin alanlarının genişletilmesi gerekmektedir" konuları yer aldı.



Toplantı esnasında sorunlara tek tek değinen Pekcan, Tuncay Şahin'in taleplerini not ederken, gerekli ön araştırma ve çalışmaların yapılacağını ifade etti.


Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ