TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Düzce ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ticaret Borsasında düzenlenen bir toplantıya katıldı. Toplantıda ilk konuşmayı yapan Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Hisarcıklıoğlu’na yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karslıoğlu, Düzce Ticaret Borsasının önemli bir gelişme kaydettiğini söyleyerek, üyelere en iyi hizmeti ulaştırmak için yeni planlamalar içinde olduklarını vurguladı.

Başarı hepimizin

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise, TOBB’un 60. Yaşını bir aile olarak gördüğü odalar ile kutlamak istediğini söyleyerek, kazanılan başarılarda tüm odaların payı olduğunu vurguladı.

Hisarcıklıoğlu, “ Bugün bu düzeye geldiysek odalarımızn ve 10 bin 500 meclis üyemizin sayesindedir. Başarı varsa birlik içinde olmaktan kaynaklanmaktadır. Düzce’de de bu birlik ve beraberlik sağlanmıştır. Düzce mozaiği geniş bir il. Her kesimden insan var. Allah Düzce’ye çok güzel topraklar vermiş. Fındık konusunda Düzce söz sahibi haline gelmiş durumda. Tarım üsrünlerinde de Düzce’nin önü çok açık. Bu kapsamda seracılıkta pilot il seçilmeniz, çilek yetiştiriciliği projeniz hep doğru adımlar.Düzce’nin zenginleşmesi Türkiye’nin zenginleşmesi demek.” Dedi.

Hisarcıklıoğlu’nun konuşmasının ardından ticaret borsasında en çok tescil ödeyen üyelere plaket verildi.

Hisarcıklıoğlu toplantı sonunda Düzce Fındık üreticilerine hizmet vermek amacı ile kurulan laboratuvarda incelemelerde bulundu.

Ticaret odasında da toplantıya katıldı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ticaret Borsası’ndaki programın ardından Düzce Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıya katıldı. Hisarcıklıoğlu burada da