Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Çamköy'de bulunan belediyeye ait şantiyede incelemelerde bulundu.
Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar'la birlikte şantiyeyi gezen Başkan yeni satın alınan kilit parke taşı üretim makinasını inceledi ve “Bu makine bulunduğu alandaki düzenlemelerle birlikte 500 bin liraya mal oldu.
8 Saatte 7 bin metrekare kilit parke taşı üretiyor. Bundan sonra burada kendi ürettiğimiz kilit parke taşları kaldırımlara ve yollara döşeyeceğiz. Ayrıca üretim fazlasınıda diğer belediyelere satıp belediyemize gelir elde edeceğiz.” dedi.
İntaş üretim tesislerinide gezen Başkan, İntaş'ı daha aktif hale getirdiklerini, belediyenin ihtiyacının yanı sıra diğer illerede satış yapıldığını söyledi. Şu anda Kocaeli Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi'nin siparişlerinin hazırlandığını, 15 bin m2 Gebze Belediyesine, 10 bin m2 de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin siparişi olduğunu kaydeden Bayram, Düzce Belediyesi şantiyesinde üretim kapasitesinin artmasıyla birlikte her türlü malzemenin bir değere dönüştüğünü söyledi.
Düzce'de ihtiyaç duyulan tüm kanalizasyon malzemesinin stoklandığı şantiye alanında asvalt şantiyesi kilit parke taşı üretimi, Bazalt taşı üretiminin yanı sıra değişik bölgelerde dağınık bir halde bulunan belediyenin tüm malzemelerininde şantiyede toplandığını ve bakım onarım yapılarak tekrar kulanımının sağlandığını dile getirdi.