Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ilk toplantısını Fahri Çakır başkanlığında gerçekleştirdi. Yapılan ilk toplantıda görev dağılımı gerçekleştirildi. Buna göre; Fahri Çakır Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Danışmaz ve Murat Öz Yönetim Kurulu Başkanvekilleri, Hayati Eğilmez Yönetim Kurulu Sayman Üye, Abdülkadir Albayrakoğlu, Ekrem Gökçe, İbrahim Aydın, Murat Saydam ve Ömer Hacıislamoğlu da yönetim kurulu üyesi olarak görev alacak.

 

 

İlk ziyaret AK Parti'den

 

TSO yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirir gerçekleştirmez ilk hayırlı olsun ziyareti AK Parti taşkilatından geldi. Meclis Başkanı Ertan Taşlı'yı ziyaret eden İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve teşkilat mensupları daha sonra Ticaret Odası Başkanı Fahri Çakır ile bir araya geldi.

Kaşıkoğlu Taşlı'yı ziyareti sırasında “ TSO Düzce için, Düzce'nin gelişmesi için önemli bir kurumdur. Seçim sürecinde yaşanan ufak tefek sorunlar olabilir ancak biz bu sorunları ortadan kaldırıp Düzce ortak paydasında buluşmalı ve “Mevzu Düzce ise gerisi teferruattır” anlayışında olmalıyız” dedi.

Hiçbir Meclis Arkadaşımız Karşınızda Olmayacak

 

TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Sivil toplum örgütleri ile siyasi partilerin Düzce için ortak hareket etmesi gerektiğini ve siyasi iktidarı önemsediğni belirterek “ TSO Düzce'de en üst çatı konumundadır. Buraya gelmeyi hak eden bu yarışta olan bir çok arkadaşımız vardı ancak 31 tanesi seçildi. İktidar partisini önemsiyorum çünkü Düzce'ye sahip çıkıyorsunuz. Ben bir tane birle arkadaşımızın karşınızda olacağını düşünmüyorum çünkü bizde sizin gibi Düzce için çalışacağız” dedi.

 

 

 

Siyasetin Arka Bahçesi Olmayacağız

 

 

AK Parti heyeti Ertan Taşlı ziyaretinin ardından TSO Başkanı Fahri Çakır ile de görüştü. Görüşmede Fahri Çakır TSO'nun kimsenin güdümünde olmayacağını söyledi.

 

 

 

Çakır “ Siyasi iktidar ile geçmişte beraber yol aldık. Ortak bir siyasi geçmişimiz var. TSO kimsenin güdümünde olmayacak ve Hiçbir siyasinin arka bahçesi olamayacak” dedi.


Siyasi İktidar ile zaman zaman farklı düşünebileceklerinin altını çizen Çakır “ İktidar ile farklı düşünebiliriz, ama amacımız bu yolu siyasi iktidar ile birlikte yürümek. Bölmeden, parçalamadan varsa bölünmüşleri, parçalanmışları da birleştirerek yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER: M.YILMAZ