MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, genel merkez tarafından dernek üyelerine yönelik yapılan anketin sonucunu paylaştı. Ankete katılan sanayici ve işadamlarının yüzde 64'ü, 2016 yılına olumlu baktıklarını aktardı. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen “MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı” Ankara'da gerçekleştirildi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de katılım sağladığı toplantıda Düzce Şubesi Başkanı İsmail Çakmak da hazır bulundu. Geniş katılımla gerçekleşen ve her yıl geleneksel olarak Ocak ayının ilk haftalarında yapılan Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda 2015 yılı değerlendirilirken, 2016 yılı beklentilerine dair görüşler de paylaşıldı.

2016 yılından umutluyuz

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Çakmak, “Genel merkezimiz tarafından yapılan ankete göre; üyelerimiz 2016 yılına olumlu bakıyor. Bu oran üyelerimizin yüzde 64‘ünü kapsamakta... Bizler de MÜSİAD olarak, hiç bir ayırım yapmadan, tüm iş dünyası ve kamu kuruluşları ile bu oranı daha yukarılara çıkarmalıyız.” ifadelerini kullandı.

HABER;C.ÜSTÜNER