Cahit Üstüner’in hazırlayıp sunduğu ve Çarşamba günleri Öncü Radyo Televizyon ortak yayınıyla izleyicisiyle buluşan İş’te Düzce programının bu haftaki konuğu T7 Petrolleri İşletme Müdürü Fahrettin Yıldırım oldu. Güncel petrol fiyatları hakkında bilgiler veren konuk Yıldırım, T7’nin neden Düzce’de akaryakıtı en uyguna satan işletme olduğunu da açıkladı. İki yıl içerisinde 50 şube açmayı hedeflediklerini belirten Yıldırım, akaryakıtta Düzce’nin gururu olmaya devam edeceklerini söyledi.

“İndirim halk için çok doğru zamanda yapıldı”

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün çok doğru bir zamanda yapıldığını belirten Yıldırım şunları söyledi: “Halk için çok doğru zamanda yapılmış ama ben uzun süreceğini düşünmüyorum. Bu toplantıdan çıkan kararın siyasi olduğunu düşünüyorum. İki ülkenin bir ülkeyi hedef göstererek yaptığı bir indirimdi. Bu indirim iki kez oldu 15 gün önce bir indirim daha oldu bir kısmı ÖTV, bir kısmı da sayın halkamıza bildirerek verdik.”

“Amacımız hizmet edebilmek ve çok kişiye ekmek vermek”

T7 Petrolleri hakkında bilgiler veren Yıldırım şunları belirtti: “Onursal Başkanımız Faruk Türkseven’in biliyorsunuz yakında inşallah Holding olarak göreceğimiz bir şirketin bir parçasıyız. T7’nin anlamı da “Türkseven” çok düşünceli, mantıklı ve güzel bir yatırım. Şimdi ikinci yatırımımızı da yaptık OG adına. İnşallah iki marka altında daha da büyüyerek 12 olan sayımızı 30’lara çıkarmak 2020’de. Bizim birinci kuruluş amacımız şirket olarak çok kişiye ulaşabilmek, hizmet edebilmek ve çok kişiye ekmek vermek.”

“Düzce’nin gururu olmaya devam edeceğiz.”

T7’nin Düzce’de hangi noktalarda olduğu sorusuna Yıldırım şöyle cevap verdi: “Düzce’de 8 istasyon olarak varız OG dahil Ankara’da varız, Yalova’da varız, Susurluk’ta varız şuanda görüşme aşamasında olduğumuz 7-8 istasyonumuz daha var 2 patent altında konuşuyorum ama tek çatı altındayız çalışmalarımız bununla ilgili devam ediyor biz en az 30 bu sene. Bir sonra ki sene de 50 şube yaparak Düzce’nin gururu olmaya devam edeceğiz.”

“Şuanda bizle yarışabilecek bir firma yok”

T7  Petrolleri’nde akaryakıtın neden bu kadar uygun fiyata satıldığı sorusuna Fahrettin Yıldırım şöyle cevap verdi: “Biz yakıtımızı Tüpraş’dan alıyoruz Türkiye’nin ve dünyanın sayılı şirketlerinden biri. Biz hafta da bazen gün aşırı denetlenen bir firmayız. EPDK polis kontrolünde veya jandarma kontrolünde bizi her hafta her ay yılda 10-15 sefer olmak üzere numuneler alarak denetliyorlar biz her gün denetlenmeye de açığız. Biz neden ucuz veriyoruz? Biz bir kere markayı kendimiz yarattık bizim her şeyimiz Düzce’de yatırımımız Düzce’de biz o büyük firmaların yakıt aldığı aynı yerden yakıt alıyoruz ama bizim maliyetlerimiz çok düşük seviyede, biz çok büyük karlar düşünen bir firma değiliz. T7 güvenilir bir marka yolunda şuanda Ankara, Zonguldak, Bursa yöresi ve Balıkesir yöresinde bize daha çok talepler var neden var? Çünkü çok uygun satıyoruz. Şuanda bizle yarışabilecek bir firma yok. Bugüne kadar biz 3 senedir hiçbir şekilde sorun yaşamadık. Bizim büyümemiz ağır, emin adımlarla ve doğru olması için bu en doğru karar. Kurumsal kimliğimizin dışında petrolcülük kolay gözükse de zor bir iş, makinaların bozulması araçların yolda kalması bize büyük zarar verebilir. T7 Türkseven ailesinin simgesi olduğu için o simgeyi korumak adına biz bayilik vermeyerek kendi şubelerimizi açarak devam ediyoruz.”