Karaca ailesi, KRC Shop’dan sonra Bellona mobilya mağazasını da Düzcelilerin hizmetine açtı. Mağazanın açılışına Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, TSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy, Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı ve çok sayıda davetli katıldı.

 Açılış konuşmasını yapan  Bellona Mağazası Düzce Genel Müdürü Hüseyin Karaca, mağazanın herkese hayırlı olmasını diledi.
 Türkiye’de 736. Bellona mağazasını Düzce’ye kazandırdıkları için mutlu oldukları belirten Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ise , holding olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Boydak,“ Her hafta Türkiye’nin bir yerinde açılış gerçekleştiriyoruz. Açılışlara yetişemiyoruz. Geçtiğimiz yıl 475 bin dolar ihracat yaptık. 100 üzerinde ülkeye ihracat yapıyoruz. 5 milyar 300 milyon ciro gerçekleştirdik. Çalışan sayımızı da 12 bin 500’e yükselttik. İnşallah ihracat yaptığımız ülkelerin sayısını daha da arttıracağız.  Özel sektör olarak ne yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Başbakanın 2013 vizyonunu uygun olmak için boydak ailesi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.”diye konuştu.

 Belediye Başkanı İsmail Bayram ise açılan mağazaların Düzce’ye yapılacak yeni yatırımlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelesi kesilerek davetliler tarafından gezildi. İzdihamın yaşandığı açılışta halk, ürünlere büyük ilgi gösterdi.