Son zamanlarda yaptıkları çalışmalarla kadınların iş hayatında daha etkili olması gerektiğini vurgulayan Düzce Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Yasemin Karslıoğlu ve dernek üyeleri bugün Vali Bülent Kılınç'ı ziyaret etti. Kılınç'a dernek olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden dernek üyeleri, taleplerinin karşılanması noktasında da Kılınç'tan destek istedi.

Kadınların taleplerini karşılama noktasında ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını belirten Vali Bülent Kılınç, “Artık sadece erkek ağırlıklı değil kadınlarında yer alması gereken bir iş hayatı içinde yaşıyoruz. Bu nedenle kadınların iş hayatına daha fazla girmesi gerekiyor. Bazı örnekler de kadınların iş hayatında ne kadar başarılı olduklarını ortaya koymuştur.” şeklinde konuştu.

Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Yasemin Karslıoğlu ise kadınların iş hayatındaki önemine değinerek, “Dernek olarak biz, kadınların iş hayatına girmesi için elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Bu zamana kadar da başarılı çalışmalara imza attık. Başta siz olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından gelen desteklerle de bundan sonra başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğimize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.