Mağaza Müdürü Olcay Kocayıldız yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın alım gücünü azaltmak için yüzde 50 ile yüzde 70 arasında net indirimler yaptık. Tüm halkımızı bekliyoruzdedi.

“Bay-Bayan giyim üzerine kaliteli ürünlerimizi hizmete sunuyoruz”

Kocayıldız yaklaşık 6 yıldır bu sektörde faaliyet sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi:

 “Korkmaz Giyim 2013 yılından beri bay-bayan giyim ürünleriyle birlikte faaliyette olan bir firmadır. Bay-Bayan giyim üzerine kaliteli ürünlerimizi hizmete sunuyoruz.

"Ekonomiye destek olmak için…"

Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılardan dolayı vatandaşa bir nevi destek olma anlamında, ekonomiye destek anlamında Korkmaz Giyim olarak alım gücünü düşürerek yapmış olduğumuz bir kampanyadır.

“Fedakârlık olarak değerlendirmek istiyorum”

Yaptığımız bu kampanyayı elimizde bulundurduğumuz stokları eritmek, ödeme zorluğunu kolaylaştırmak aynı zaman da müşterilerimize bu indirimde de halkın alım gücüne katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz bir fedakârlık olarak değerlendirmek istiyorum.”

Olcay Kocayıldız ürünlerin hepsinin kaliteli ve lisanslı ürünler olduğunu belirterek “29 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek olan kampanyamız için tüm halkımızı Düzce Merkez Camii karşısındaki mağazamıza bekliyoruz. Müşterilerimiz gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilir.” dedi

Haber: E.K.DURSUN


Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ