Kimileri hala farkında değil ama kriz toplumun tüm kesimlerini vurmaya devam ediyor. Otomotiv, inşaat ve tekstil sektörü başta olmak üzere tüm sektörlerde faaliyet gösteren firmalar yoğun bakımda. Batan firmaların sayısı artıyor, diğerleri de batmamak için cambaz gibi ip üzerinde yürüdükleri için her an yıkılabilirler.

Zorda olan sektörler, emek yoğun sektörler olduğu için işsiz sayısı da artıyor. İşini kaybetmeyenlerin de “Her an kaybedebilirim” endişesiyle ruh sağlığı bozulmuş durumda. Birçok ailede geçim sıkıntısı nedeniyle huzursuzluk var. Türkiyede işte kriz bu şekilde yorumlanıyor ama Düzce'de vatandaşa göre kriz felan yok. Kriz lafını çıkaranların da bu durumdan nemalandığı görüşünü savunuyorlar. İşte bugün otomobil pazarında mikrofon uzattığımız vatandaşların kriz ile ilgili görüşleri.


Vatandaşa göre kriz öyle abartıldığı gibi bir boyutta değil. Ancak bilinen o ki son dönemde Eskiden sadece tapu işlemleri yapılan tapu dairelerinde, bu ara hiç tapu işlemi olmamasına rağmen işler çok daha yoğun durumda. Nedeni ise yapılan Haciz ve rehin işlemleri.. Yediemin parkındaki araç bolluğu ve bankaların kredi kartı borçlularına yönelik başlattığı haciz işlemleri vatandaşın dar boğazda olduğunun bir göstergesi; ancak vatandaş yinede kriz yok diyor ve ekliyor.. Krizi yaratan da bizleriz...