“Düzce Lojistik Merkezi” projesini tanıtmak için MARKA’nın girişimleriyle Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu ile bir toplantı organize edildi; bu toplantıda muhtemel yatırımcı konumunda olan kurul üyelerine “Düzce Lojistik Merkezi” projesi tanıtıldı ve görüş alışverişi bulunuldu.

DÜZCE HEYETİ UND’Yİ ZİYARET ETTİ

UND Yönetim Kurulu ile yapılan toplantıya; Düzce Vali Yardımcısı Mustafa İmamoğlu, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Danışmaz ve Murat Saydam, Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı temsilcileri Hale Gülbaz ve İbrahim Pehlivan tarafından oluşan Düzce heyeti katıldı. Düzce heyetini UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve diğer yönetim kurulu üyeleri misafir etti.

Toplantıda Düzce ilinin güçlü sanayi altyapısına, stratejik konumuna ve teşviklerdeki önceliğine vurgu yapılan bir sunum gerçekleştirildi. Düzce Vali Yardımcısı Mustafa İmamoğlu, Lojistik Merkez yatırımının Düzce için bir ihtiyaç olduğunu ama bu yatırımın özenle planlanması gerektiğinin altını çizdi. UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise Düzce ve hinterlandının mevcut ve 10 yıllık projeksiyonu içeren lojistik ihtiyacıyla ilgili hazırlanacak raporların yatırımcıları olumlu anlamda yönlendirici olabileceğini belirtti.Düzce heyetinin ziyareti neticesinde, Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND)’nin bir sonraki Yönetim Kurulu toplantısının Düzce’de yapılmasına karar verildi.

HABER;S.KAŞKIR