Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından organize edilen "Düzce Bölgesi Lojistik Pazarı Strateji Potansiyel Belirleme Çalışması" kapsamında Lojistik Yönetim Danışmanı Atilla Yıldıztekin Düzce Valiliği Valilik Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda çalışmalar bugüne kadar yapılan sonucunda elde edilen verilerle ne tür yatırımlar yapılabileceği tartışıldı.

Düzce Bölgesi Lojistik Pazarı Strateji ve Potansiyel Belirleme Çalışması Rapor Sunumu Toplantısı öncesi konuşan Düzce Valisi Ali Fidan, yapılan analizleri değerlendireceklerini Düzce’ye ne gibi yatırımlar yapılabileceğini görüşeceklerini söyledi.
Fidan  “Bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bizlere bir sunum yapılacak  aslında bu çalışma esasen Düzce nin  Düzce’mizin yirmi-  yirmi beş yılını  da içine alacak şekilde , bu potansiyele uygun olacak şekilde hangi yatırımlar yapılması lazım.   İşte buna uygun bir analiz çalışması yapacağız ve bu analizi değerlendireceğiz. Hep beraber bunları tartışacağız ve bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim.” İfadelerinde bulundu.
Toplantı Atilla Yıldıztekin’in katılımcılara konu ile ilgili sunumu ile sona erdi.

haber;Y.SEVER