Hayat pahalılığından bunalan, kredi kartını ödeyemeyen, iş bulamayan ve gelecekten neredeyse ümidini kaybedenler Yılbaşı Özel çekilişini dört gözle bekliyor. Maddi güçleri ölçülerinde biletlerden alanlar, yılbaşı gecesine kadar zengin olma hayali ile yaşıyor. Bu yıl büyük ikramiye tam 35 milyon TL. Günlük faizi bile 7 bin 254 TL olan bu ikramiye toz pembe hayallere rehber oluyor.
Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel Çekilişi ile ilgili biletleri satan Hayrettin Erkalip; "Bu yılbaşında büyük ikramiye 35 milyon TL. Çeyrek 8, yarım 16, tam bilet ise 32 lira olarak satışa çıkarıldı. Toplam dağıtılacak ikramiye ise 190 milyon TL. Büyük camiinin karşısında satışlarımız devam ediyor. Herhangi bir sorun olmadan bizden gelip bilgi alabilirler. Buradan biletlerini güvenli bir şekilde bizden alabilirler" dedi.

"Ya çıkarsa" diyerek şanslarını denemek isteyen Düzceliler ise ikramiye miktarının heyecan verici bir rakam olduğu konusunda birleştiler.

Sabiha Korkmaz; "İlk defa bu yıl yılbaşı bileti alıyorum. Çok heyecanlıyım. Para bana çıkarsa güzel şeyler olacağını düşünüyorum" dedi.