Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın katılımlarıyla "Maliye Politikaları ve Vergi Mevzuatı" konu başlığıyla gerçekleştirilen MÜSİAD 95. Genel İdare Kurulu Toplantısı'nda başkanlar toplantısıyla eşzamanlı olarak, yurtiçi teşkilatlanma başkanları, sektör kurulları başkanları, bütçe ve mali işler başkanları ve üye ilişkileri başkanları toplantıları gerçekleştirildi.

Toplantıya MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsa Şengüloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Demircan, Nurullah Veli, Murat Taştepe, Aziz Öz, Vefa Pehlivan, Şube Müdürü Fatih Güngör ve Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Coşkun katılım sağladı. Toplantıda bir konuşma yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, "KDV Kanunu'nda mutlaka köklü bir takım değişiklikler yapmak gerekiyor. KDV'den herkes şikayetçi. KDV'den memnun olan kimseyi görmedim şu ana kadar." dedi.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsa Şengüloğlu 95. GİK Toplantısı ile ilgili yaptığı açıklamada, "MÜSİAD Düzce heyeti olarak 95. Genel İdare Kurulu Toplantısı'na katılım sağladık. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve üye arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler ile hazırlamış olduğumuz "Maliye Politikaları ve Vergi Mevzuatı" konulu raporumuzu genel merkezimiz aracılığıyla Maliye Balkanlığı'na iletmiştik. Toplantıda raporumuzda değindiğimiz konulardan olan KDV ile ilgili yaşanılan sorunları sözlü olarak da bakanımıza ilettik." ifadelerini kullandı.