Düzce Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan genel kurulda 10 kişilik yeni yönetim kurulu seçildi.

Genel kurulda ilk konuşmayı yapan MÜSİAD Düzce Şubesi Kurucu Başkanı Nazım Topkara, 1,5 yıl önce kurulan derneğin sağlam temeller üzerine oturtulduğunu söyleyerek, üye sayısının her geçen gün arttığını vurguladı.

Genel kurulda, 2011 yılı faaliyet raporu ve gelir gider raporları, denetleme kurulu raporu okunarak oylamaya sunuldu. Yönetim kurulunun oylanmasından sonra 2012 yılı faaliyet ve tahmini bütçe okunarak üyeler tarafından onaylandı. Yapılan yeni yönetim kurulu seçimlerinde 10 kişilik listeyi, Mehmet Selçuk Sönmez, Harun Akgül, Cem Hatipoğlu, Atilla Şahin, Tanju Acar, Mehmet Coşkun, Zekai Başaran, İsmail Çakmak, Veysel Mercan ve Ahmet Saydam oluşturdu. Mahmut Selçuk Sönmez MÜSİAD'ın yeni başkanı seçildi.

Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, dilek ve temenniler kısmında yaptığı konuşmada, yeni yönetimin derneği daha iyi noktalara getireceğine inandığını söyledi.