Düzce Ticaret Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, gündemde büyük yer alan kriz uyarıları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"KRİZ YOK"

Öncü TV Ana Haber Bülteni'ninde konuşan Büyük, Türkiye'de şu anda bir kriz olmadığını belirterek, "Türkiye'nin durumu iyi. Hükümet şuanda sadece uyarı yapıyor. bu da doğru birşey. Ama şuan için bir krizin olmadığı söyleyebiliriz. Ama herşeye rağmen ayağımızı yorgana göre uzatmak da çok önemli. Bu gün bankalar bile eskisi gibi kredi vermiyor. Kendilerini geri çektiler dikkatli davranıyorlar." şeklinde konuştu.

"DÜZCE'DE EKONOMİ GÜZEL"

Düzce'deki ekonominin durumunu sorduğumuz Büyük, Düzce'de ekonomi açısında sıkıntı olmadığını ve çalışana her yerde iş olduğunu vurguladı. düzce'de heryerde araç olduğunu ve bununda krizin olmadığının en büyük kanıtı olduğunu belirten Büyük, "Türkiye dünyanın en pahalı benzinini kullanıyor. Araç fazlalığından dolayı trafik gerçekten çok kalabalık. Bu da gösteriyor ki Düzce'de ekonomi anlamında bir sıkıntı yok." ifadelerini kullandı.

"KIZIMIZ VAR DAMAT ARIYORUZ"

Son olarak Muhtarlar Derneği'nin kiralık olarak kullandığı ve mülkiyeti TSO'ya ait yer ile ilgili konuşan Büyük, parasını veren herkese mülkü satabileceklerini vurguladı. "Kızımız var, damat arıyoruz" ifadesini kullanan Büyük, mülkü satmaya sıcak baktığını göstermiş oldu.

Haber; R. BAL