Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen tanıtım toplantısında Anadolu Üniversitesi’nde faaliyet gösteren bir şirket adına Profesör Doktor Can Ayday, yatırımcıların doğru teşviki, sağlıklı yatırım kararlarını almasını sağlamak amacıyla oluşturulan uygulamanın tanıtımını yaptı. 

Düzce sanayicisine faydalı ve yol gösterici olabilmek; Düzce İlinin Sanayi Envanterini Oluşturmak, AR-GE, yenilikçilik ve Kümelenme Potansiyelini araştırarak ortaya koymak ve Sanayi’nin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla; Düzce Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinesinde, başta Düzce Vali Yardımcısı Hasan Bağcı olmak üzere KOSGEB Düzce İl Müdürlüğüp, DÜ İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi, DÜ Teknopark, Düzce ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odaları ile MARKA’'nın katılımı ile bir toplantı yapıldı.

Ayday, uygulamanın detayları hakkında yaptığı slayt gösterisiyle katılımcılara bilgi verdi. Vali Yardımcısı Bağcı’nın sorularını da yanıtlayan Ayday, uygulamayla yatırımcıların Organize Sanayi Bölgesi’yle (OSB) ilgili istediği verilere ulaşma şansının olduğunu ifade etti.

Ayday, uygulamanın Edirne’de uygulanan halini katılımcılara göstererek projenin amacının ilin sanayi potansiyelini tespit etmek olduğunu aktardı.
Toplantı proje ekibinin belirlenmesi ve yol haritası üzerinde fikir alışverişinde bulunulmasıyla son buldu.

Haber: Y.SEVER