Düzce'nin en önemli ve etkin sivil toplum örgütlerinden biri olan Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri yarın yapılacak. Çekişmeli bir yarışa sahne olması beklenen oda seçimleri için gruplar aylardır sahada. Seçimlerin ilk ayağı olan meclis üyeği için gruplar yarın oy kullanmaya hazırlanırken, kendi grubunun iddialı ismi Nusret Özsay'dan değerlendirme aldık. Bugüne kadar seviyeli bir seçim dönemi geçirdiklerini ifade eden Özsoy kazananın şahıslar değil, Düzce olmasını diledi.

İnşallah kazanan şahıslar değil, Düzce olur

Özsoy, "son 24 saate girildi. Bütün gruplarda arkadaşlarımız çok sıkı şekilde çalışıyor. Inşallah herkes emeğinin karşlığını alır. Seçimin seviyeli geçtiğini düşünüyorum. Diğer gruplardaki arkadaşlarımız hiçbir zaman seviyeyi alçatmadılar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah kazanan şahıslar değil, Düzce olur. Herkesin bir planı projesi var. Bunları hayata geçirmek için seçimi kazanmanız gerekiyor. Ben ve arkadaşlarım yaklaşık 3-4 aydır çalışıyoruz. İyi de gittiğini düşünüyorum. Hayırlısıysa seçimleri kazanıp Düzce Ticaret ve Sanayi Odasına yeni bir renk katmak istiyoruz."dedi.

Çalışan kazanacak

Özsoy, Kazanan grupların Ticaret ve Sanayi odasında ciddi bir yapılanma sağlanması gerektiğini söyledi.

Özsoy,"Şuanda birşey söylemek doğru değil. Arkadaşlarımızın emeklerine yanlış birşey söylemiş olurum. Herkes çalışıyor. Önde olan da çok az çalışan gruplar da var. Gece geç saatlara kadar çalışan arkadaşlarımız var. Sonuçta çalışan kazanacak. Düzce Ticaret Odasında bir takım şeylerin değişmesine inanan bir insanım. Inşallah kazanacak olan ekip ticaret odasına ciddi bir yapılanmaya katkı sağlar. Herkese başarılar diliyorum." diye konuştu.

Haber: S. KAŞKIR