PTT Genel Müdürlüğü, gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermek amacıyla bin 663 adet yeni ve tam donanımlı motosikleti bünyesine kattı. PTT'nin devreye soktuğu motosikletlerden 11 tanesi de Düzce PTT Baş Müdürlüğü'nün hizmetine verildi.
Düzce PTT Baş Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen törenle yeni motosikletler posta dağıtıcılarına teslim edildi. Düzce PTT Başmüdürü Recai Akgül "PTT yeni motosikletleriyle şimdi daha güçlü" dedi.
Akgül, posta ve kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerimizi daha hızlı ve kaliteli sunabilmek amacıyla mevcut motosikletlerimize ilave 1663 yeni motosiklet alımı yapılmış olup ülke genelinde bulunan PTT A.Ş. Başmüdürlüklerimize teslim edilmiştir. Hizmete verilen yeni motosikletler, müşterilerimizin beklentilerini en güzel şekilde karşılamakla birlikte 175 yıllık geçmişe sahip PTT A.Ş. imajına da yaraşır şekilde dış görünüş ve donanıma da sahiptirler. Söz konusu motosikletlerden 11 adeti  Düzce  PTT  A.Ş. Başmüdürlüğümüze teslim edilmiş olup  Düzce 'de yaşayan tüm halkımızın posta ve kargolarının taşınması hizmetinde kullanılacaktır."
Haber;S.KAŞKIR