Türk Telekom’un uyguladığı sabit ücretlere ilişkin olarak Beyaz Tüketici Hakem Heyeti tarafından verilen ve basında yoğun şekilde yer bulan Beykoz Tüketici Hakem Heyeti Kararı, İstanbul 4. Tüketici Mahkemesi tarafından iptal edildi.

 Konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Türk Telekom Düzce İl Müdürü Kadir Can, mahkemenin bu kararıyla Türk Telekom’un haklılığı ve uygulamasının hukuka uygunluğunun bir kez daha teyit edilmiş olduğunu dile getirdi.

Türk Telekom olarak daha önce yapılan açıklamalar ile bu kararların mahkeme tarafından daha önce de iptal edildiğini belirten Can, kendilerinin konu hakkında defalarca uyarmasına rağmen konu hakkında bazı çevrelerin yönlendirmelerinin, mahkeme masrafları nedeniyle  vatandaşların daha fazla maddi zarara neden olduğunu söyledi.

Kadir Can, kendilerine sabit ücretlerin iadesi ile ilgili başvuruda bulunan vatandaşların adreslerine konu hakkında bilgi yazısı düzenlediklerini, basın aracılığı ile de aynı konuyu açıklamayı gerekli gördüklerini de sözlerine ekledi.