Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurul sonucunda göreve gelen MÜSİAD Düzce Şubesi’nin yeni yönetimi nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Yönetim Kurulu Başkanı İsa Şengüloğlu, Başkan Yardımcıları Yakup Demircan, Serkan Verep ve Nurullah Veli, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Taştepe, Aziz Öz ve Vefa Pehlivan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.



Ziyarette Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, Başkan Yardımcısı Abdülkadir Albayrakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Gökçe, Hayati Eğilmez ve Murat Saydam hazır bulundu.

Yenilenen yönetim kurulu ile beraber ziyaretlere devam ettiklerini söyleyen MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsa Şengüloğlu, bu kapsamda ilin en önemli STK'larından biri olan Düzce TSO'yu da ziyaret etmek istediklerini söyledi. Şengüloğlu, sivil toplum kuruluşlarının ticarette önemli rolleri olduğunu da sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır da yeni MÜSİAD yönetimine başarılar diledi.