Sepaş Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Necmi Aktuğ Çağlar son dönemde Sepaş Enerji müşterilerini mağdur eden bazı ödeme noktaları olduğunu belirterek “Müşterilerimizin ödeme yapabilecekleri Faturamatikler’de mutlaka ‘Sepaş Enerji Yetkili Hizmet Noktası’ tabelası bulunuyor. Bu tabelayı görmediğiniz noktalara ödeme yapmamanızı önemle rica ediyoruz. Dönem dönem bazı noktaların kapanması ve yenilerinin açılması söz konusu oluyor. Yetkili ödeme noktalarında meydana gelen değişiklikler konusunda gerek SMS, gerekse çeşitli duyurularla müşterilerimize bilgilendirme yapıyoruz. Elektrik faturalarının arka kısmında ve web sitemizde tüm anlaşmalı kurumlara ulaşabilirsiniz” dedi.

“Sepaş Enerji Yetkili Hizmet Noktaları”nda, elektrik faturalarına ait yapılan tüm ödemeler, Bankacılık Düzenleme Denetleme Kurumu'nun yasalara dayanarak yaptığı düzenlemeler çerçevesinde banka alt yapı ve güvencesiyle Sepaş Enerji sistemlerine anında yansıyor. Otomatik ödeme talimatı ve internet bankacılığı konusunda anlaşmalı bankalar, PTT ve yetkili Faturamatik noktaları dışındaki kanallara yapılan ödemeler ise Sepaş Enerji güvencesinde bulunmuyor. 

Tüketicilerine sunduğu her hizmette kaliteyi hedefleyen Sepaş Enerji, Faturamatik ile yaptığı işbirliği sayesinde tüketicilerine müşteri odaklı, daha hızlı ve sorunsuz bir ödeme kolaylığı sağlıyor. Sepaş Enerji müşterileri, ödeme kanalları ile ilgili detaylı bilgiye www.sepas.com.tr web sitesini ziyaret ederek ya da 444 5 186 numaralı hattı arayarak ulaşılabiliyor.

Haber;S.KAŞKIR