Başarılı İşadamı Şemsi Durdu’nun satın aldığı ve 40 yıldır Düzce’de hizmet veren Fiat bundan sonra ki yoluna Simge otomotiv olarak devam edecek. Eski ve yeni uzman kadrosuyla Simge Otomotiv A. Ş bugünden itibaren hizmete açıldı.

Otomotiv sektöründe güçlü adımlarda ilerlemekte olan Şemsi Durdu, müşterilerine en kaliteli şekilde hizmet edeceklerini belirterek, artık müşterilerin araç almaya geldiğinde işlem yaptırmak için başka bir yere gitmesine gerek kalmadan bütün servislerle hizmet vereceklerini açıkladı.

Durdu, “Bugüne kadar 40 yıldır Fiat’a hizmet veren Kasapoğlu ailesine teşekkür ediyorum. Bugünden sonra Simge Oto A. Ş olarak Satış, Servis, Sigorta, İkinci El hizmetleriyle takım arkadaşlarımızla hizmet vereceğiz. Fiat Tofaş fabrikalarında üretilip hem iç pazara hem de ihracata hitap eden Türkiye’nin gururu bir markanın bayilik hizmeti gururu bizleri heyecanlandırıyor. Bölgemizde Fiat’ı tercih edenlerin hepsine ailelerine teşekkür ederim. Lider marka Fiat hem ticari hem binek ürünlerle sürekli yeni ürünler katarak hemen hemen herkese hitap eden müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeyen anlayışla bizleri takım arkadaşlarımızla hazırlandık. Hiçbir müşterimizi yormadan bütün işlerini burada yapacağız, ilk defa trafiğe gitmeden plaka işlemlerini burada yapacağız.” Dedi.  

Haber: S. YANAR