8472 m2'lik alan üzerinde 4 blok ve 94 daireden oluşan proje, sizlere yaşama dair tüm gereklilikleri sadece bir gün değil, yılın her günü sınırsızca ve doyasıya yaşatacak bir yaşam alanı şeklinde sunuyor.

Şehrin gürültüsünden uzakta, tertemiz havası ile tüm kente ve ormana karşı konumlanan lokasyonuyla da ilgiyi üzerine çeken Site Artemis, sizlere sağladığı yaşam özellikleri ile artık yeşili, huzuru ve hatta tatili uzak şehirlerde değil kendi evinizde bulabilme imkanı sunuyor..
Sosyal alanların incelikle düşünüldüğü Site Artemis; yüzme havuzu, geniş güneşlenme alanları, fitness center, sauna, basket alanı, yürüyüş yolları, çocuk oyun odası gibi sosyal aktivite alanları, kapalı otoparkı, teknolojik altyapısı, tertemiz havası ve 24 saat güvenliği ile sizi huzurlu bir yaşama davet ediyor.

Site Artemis, 94 ailenin yaşamına başlayacağı butik bir konut projesi konsepti ile de komşuluk ilişkilerinin yok olmaya başladığı günümüzde geniş sosyal alanlarıyla size daha sıcak ve samimi bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Şehrin kalabalığı, trafiği ve korna seslerinden sıkılmış olanlar için, doğanın hâkim olduğu, sağlam zemin üzerinde ve zengin mimari konseptiyle Site Artemis, her çizginin, her ayrıntının ve her dokunun titizlikle tasarlandığı dış cephe görüntüsü, sergilediği prestijli duruşuyla, görenleri büyülüyor. Site Artemis’in dış mimarisinde olduğu gibi iç mekânlarında da seramikten boyaya, parke ve aydınlatma ile ilgili tüm alanlarda özenle seçilmiş ürünler kullanılıyor. Ayrıntıların titizlikle düşünülüp tasarlandığı Site Artemis’i farklı kılan bir diğer özellik ise her daireye özel kapalı otopark alanlarının bulunmasıdır.

2 bloğun temel atımları ile birlikte hızla yükselmeye başlayan projede toplam 94 daire bulunuyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi seçenekleriyle Site Artemis farklı beğenilere hitap ediyor.

Düzce Üniversitesi’ne 2dk, Düzce merkeze 8 dk mesafede olan Site Artemis ayrıca yapılan yeni bağlantı yolları ile merkeze daha da yaklaşıyor.

Bozbey Şirketler Grubu Horizon İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Site Artemis’i cazip kılan en önemli özelliklerden biri de bölgenin hızla değer kazanıyor olmasıdır. Düzce Üniversitesi ve Hastanenin bölgeye kattığı yükseliş ile birlikte Konuralp, yatırım için Düzce’nin gözbebeği olmaya devam ediyor.

Site Artemis satış ofisi, 7 gün boyunca projeyi yakından görmek ve geleceğine değerli bir yatırım yapmak isteyen misafirlerini bekliyor. Ayrıntılı bilgiye www.siteartemis.com adlı siteden ulaşabilirsiniz.