Vergi ve prim borcundan idari para cezalarına, öğrenim ve harç kredilerinden trafik cezalarına milyonlarca mükellefin borçlarını yapılandırmasına olanak sağlayan düzenlemeden yararlanmak için başvuru süresi bugün doluyor.

Sosyal güvenlik destek primi, genel sağlık sigortası primi, trafik cezası, vergi ve prim borcu, idari para cezaları, öğrenim ve harç kredileri, vergi cezaları, askerlik, sigorta primleri, işsizlik sigortası primi, borçları gibi birçok borç ile bunların her türlü faiz, zam, gecikme zammı, gecikme faizi, cezai faiz ve gecikme cezalarına yeniden yapılandırma imkanı tanıyan kanundan yararlanmak için verilen süre bugün doluyor.
Düzce’de borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar sürenin sona ermesi nedeniyle müdürlüğün yolunu tuttu. Borcunu yapılandırmak isteyenler müdürlükteki gişelerde yoğunluğuna neden oldu.

Öte yandan Başvuruların alınması sırasında vergi dairelerinde meydana gelmesi muhtemel sıkışıklığın önlenmesi ve mükelleflere kolaylık sağlanması amacıyla tüm vergi daireleri bugün saat 21.00’a kadar açık olacak.