Tavuk Dünyası 136’ıncı şubesini bugün Düzce’de açtı. Tavuk Dünyası Düzce Şubesi Camikebir Mahallesi Turan Otel yanında hizmete başladı.
Türkiye’de 136’ıncı şubesini Düzce’de hizmete açan Tavuk Dünyası’nın açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, Düzce Doğa Okulları ve Düzce Öncü Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı, siyasiler, firma yetkilileri ve davetliler katıldı.



Belediye Başkanı Dursun Ay kurdele kesimi sırasında böyle firmaların açılışı Düzce’nin büyüdüğünün bir göstergesidir diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dualar eşliğinde kurdele kesilerek Tavuk Dünyası’nın açılışı gerçekleştirildi.
Tavuk Dünyası Operasyon Direktörü Erhan Karakoç, Tavuk Dünyası’nın tavuk ağırlıklı menüleri,  doyurucu tabağı ve uygun fiyatıyla Türkiye’deki yeme – içme sektöründe kendisine açtığı yepyeni bir kulvarda yeni şubeleri ile büyümeye devam ettiğini belirtti.



Açılış davetine katılan misafirlere Tavuk Dünyası’nın lezzetlerinden ikram edildi.

Haber; Ş. ÇAKIR