Sırtından bıçaklandıktan sonra kurşunların hedef olan Davut Yağmur’un katil zanlısını bulmak için Düzce Jandarma Komutanlığı geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayın aydınlatılması için özel bir ekip kuran jandarma ekipleri topladığı deliler ve yakınlarının ifadelerinden yola çıkarak arama çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Melen Çayı’nda bir balıkçı tarafından cesedinin tesadüfen bulunduğu Davut Yağmur’un hastanede yapılan ilk otopsisinde sırtından bıçaklandığı vücudunda da 5 kurşun çıktığı öğrenildi.


İnşaat işçisi Yağmur’un ölümünden bir gün önce Düzce Devlet Hastanesi’ne uyuşturucu tedavisi görmek için geldiği iddia edildi. Jandarma ekipleri, cinayete kurban giden 29 yaşındaki genç adamın uyuşturucu çetesi tarafından öldürülmüş olabileceği şüphesi üzerinde duruyor.


İş görüşmesi bahanesiyle evden ayrılan Davut Yağmur’un özel bir araçla Melen kenarına götürüldüğü ve burada yaşanan tartışmanın sonrası öldürülerek Melen Çayı’na atıldığı iddia ediliyor. Davut Yağmur’un uyuşturucu çetesi tarafından mı yoksa alacak verecek meselesinden mi öldürüldüğü jandarma ve polis ekipleri tarafından detaylı bir şekilde araştırılırken, cinayetle ilgisi olduğu şüphelenilen bir kişi gözaltına alınarak sorgulandı.