DÜSİAD, İlçelerle El Ele Projesi kapsamında dün akşam Ensar Kongre merkezinde bir kokteyl düzenledi. Vali Adnan Yılmaz, İl ve İlçe protokolleri ile işadamlarının katıldığı toplantı Öncü Tv Ana Haber Bülteni içerisinde canlı olarak izleyicilere aktarıldı. Toplantı, TUSKON’un tanıtımını içeren slayt gösterisi ile başladı.

3 konuya parmak bastı

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Adnan Yılmaz, turizm, kentsel dönüşüm ve prefabrik okullar konularına değindi.

Yılmaz, “ 21. Yüzyılda Düzce’de turizm sektörünü desteklememiz lazım. Yemyeşil Düzcemizi turizmde en iyi yerlere getirmeliyiz. Son günlerde kentsel dönüşüm gündemde. Seferberlik anlayışı içinde ilçe belediyeleri ile birlikte bunu başarmak zorundayız. Bir de 3. Bir konuya değinmek istiyorum. Prefabrik okullar konusu. Yüzde yüz eğitime destek için bir tuğla da biz koymalıyız.” Dedi.

İlçeleri ihmal ettik

DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır ise, sivil toplum kuruluşu olarak DÜSİAD’ın bölgeye ne gibi katkılar sağlayabileceği konusunda çalışmalar yaptıklarını söyleyerek, ilçelerin hedeflerini,sıkıntılarını belirlemek amacıyla bu projeyi uygulamaya koyduklarını belirtti.

Çakır, “ İşadamları olarak Düzce’nin her alanında olmak istiyoruz.İlçelerin hedeflerini bilmek ve desteklemek adına, kaymakamlar, belediye başkanları ile görüşerek