Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu Teşvik süresinin uzatılıp uzatılmayacağı konsunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğanla Pazar günü yaptıkları görüşmeyi Pazar Akşamı Öncü Ana Haber'de canlı telefon bağlantısı ile katılarak açıkladı.

Aralık ayının sonunda bitecek olan Teşvik süresinin uzatılmasını isteyen sanayici ve işadamları bu konuda Milletvekillerinin çalışma yapmasını beklediklerini sık sık dile getiriyorlardı.

Konuyla ilgil ilk somut açıklama Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'ndan geldi ve konuyu Milletvekillerimizle birlikte Pazar günü sayın Başbakanımıza ilettik ve sıkıntılarımızı kaygılarımızı dile getirdik sayın Başbakanımız ilgili Bakana talimat verdi ve bir çalışma yapılmasını istedi dedi.

Sayın Bakanımızla yaptığımız görüşmede şimdiden bir şey söylemek mümkün değil bir çalışma yapılacak sonrasında getirisi ve götürüleriyle birlikte Türkiye Ekonomi'sininde şartları değerlendirilip eğer uzama imkanı varsa çalışacakları sözünü aldık ayrıca bu sözde Teşvik süresi bir yıl uzatıldı anlamına gelmemeli sonuç üç haftalık bir çalışmanın ardından açıklacak dedi.