Düzce Valiliği tarafından geçtiğimiz Temmuz ayında gelir vergisi ve kurumlar vergisi rekortmenlerine ilişkin yapılan bilgilendirmenin ardından bu kez Düzce Defterdarlığı, 2015 vergilendirme yılı gelir vergisi ve kurumlar vergisi rekortmenlerinin güncel listesini yayımladı.

2015 yılı kurumlar vergisinde ilk sıra Esmak Makine'nin oldu. İki ve üçte ise kaplama şirketleri yer aldı. İkinci sırada Haşep Kaplama, üçüncü sırada ise Kapsan Kaplama yer aldı. 4. sırada Hasmer Otomotiv, 5. sırada Delta Toprak Sanayi, 6. sırada Aypar Gıda, 7. sırada Şerifoğlu Gıda, 8. sırada Nişa Yapı, 9. sırada Turna Ahşap ve 10. sırada ise Delta Alfa Çorap ve Tekstil şirketleri listedeki yerini aldı.

Yine kurumlar vergisinde Düzce ve Bolu Doğa Okulları'nı bünyesinde barındıran Öncü Özel Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Limited Şirketi ise ilk 50'de 38. sıraya yerleşirken, Düzce Doğa Okulları özel okullar arasında ise Düzce'de birinci oldu.

2015 vergilendirme yılı gelir vergisi rekortmenlerinden birinci ve ikinci isim kendi istekleri doğrultusunda adlarının açıklanmasını istemezken, 3. Hilmi Fırat Çilingir, 4. Lütfi Pandul, 5. İbrahim Temel, 6. Burak Çilingir, 7. Nilüfer Özsoy, 8. Ferda Aypar, 9. Türkan Düzen ve 10. Mehmet Şen Hakoğlu oldu.