Türkiye genelinde yumurta üretimi yapan 500 firma arasında 6. sırada yer alan Kılıçlar Yumurta Group iki yıldır üzerinde çalıştığı ‘Selenyumlu Yumurta’ üretimini basınla bir araya gelerek anlattı. Düzce’ye daha iyi hizmet verme amacıyla yapılan yeni ürünü Kılıçlar Yumurta Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kılıç, Başkan Yardımcısı Sabri Kılıç ve grup danışman ile idareciler birlikte paylaştı.

Kılıçlar Yumurta Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kılıç, gıdada Kılıçlar Group olarak ‘Nasıl Düzce’ye nasıl daha iyi hizmet ederiz’ sorusuyla hareket ederek iki yıl önce çalışmayı başladıklarını ifade ederek yeni ürünleri olan ’Selenyumlu Yumurta’nın üretimine başladıklarını söyledi.

Tesislerinin tüm vatandaşlara açık olduğunu söyleyen Kılıç, son 6 ayda Türkiye’de insanların yanıltıcı ürünlere maruz kaldığını belirterek vatandaşları sahte ürünler konusunda uyardı.”Köy yumurta “ mantğının yanlış olduğunu kaydeden Kılıç, ” Köy yumurtası yalan, vatandaş aldatılıyor.Köy yumurtası diye bir ürün yok” diyerek “Selenyumlu yumurtanın” özelliğini ve vitamin değerini vurguladı.

HEPSİ SELENYUMLU

“1'i değil hepsi selenyumlu” ilkesiyle” sağlığıma kocaman bir tebessüm ekledim” parolasıyla çıktıkları yolda “Neden Kılıçlar Yumurta” sorusunun cevabını açıklayan Başkan Ahmet Kılıç, Başkan Yardımcısı Sabri Kılıç ile firma veterineri Sezai Dil, Düzce'de üretim yapmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

TSE ve HYB Belgeleri olan Kılıçlar Yumurta Group’un artan kalite çıtasını kamuoyu araştırması yaparak incelediklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Sabri Kılıç, 12 gündür süren ‘Neden Kılıçlar Yumurta’ teaserlı kamuoyu yoklamasının cevabının halktan olumlu geri dönüşünü aldıklarını belirtti.

Kılıçlar Yumurta Group’ta Veteriner Hekim Sezai Dil’de ‘Selenyumlu Yumurta’nın insanlar için önemini ve faydalarını anlattı. Dil, ‘Neden Kılıçlar Yumurta’ sorusunun cevabını verdi. “Selenyum dışarıdan alınması gereken bir iz elemettir. Sağlığın korunması için gereklidir. Selenyum bağışıklık sistemini aktive eder. Virüs ve kanserle savaşta hücreleri güçlendirir”

HABER.Y.SEVER