Koronavirüs vaka sayısının 160’ye yükseldiği Düzce’de salgına karşı en etkin çalışmalar yürüten Gölyaka Belediyesi’nde hem halk sağlığı hem de sosyal faaliyetlere yönelik önemli çalışmalarını sürdürüyor.

Koronavirüs salgını sonrası Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’ın talimatları doğrultusunda belediye bünyesinde  üretimine başlanan maske çalışmalarını  AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin yerinde inceledi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Başkanı Keskin, Başkanı Demircan’dan üretim hakkında bilgi aldı.

Gölyaka Belediyesi günde ortalama 40 bin adet maske üretimi yaparken, maskeler tam otomasyon ve hijyenik ortamda kullanıma sunuluyor.

“Çift vardiya çalıştığımızda 80 bin adet üretim yapabiliyoruz”

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan üretim konusunda bilgi vererek şunları söyledi: “Çift vardiya çalıştığımızda 80 bin adet üretim yapabiliyoruz. Arz talebe göre üretim yapıyoruz. Ama bugün ramazan olduğu için 6 kişi ile çalışma yapıyoruz.  Maliyet hesaplamadık. Bizim için öncelik sağlıktır. Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda  insanlarımızı mağdur etmeme noktasında sağlığa önem veren bir ülkeyiz. Amerika ve Avrupa ülkelerine göre sağlık açısından fersah fersah öndeyiz. Bu konuda biz de kendimize düşen görevleri yerimize getiriyoruz. Partimizin ve teşkilatımızın direktifleri doğrultusunda bölgemizdeki insanlara hizmet veriyoruz. “