Gölyaka Belediyesi'nden ilçe halkına güzel haber... Kış ayları öncesi elektrik ve doğalgaza gelen zamlar nedeniyle faturaları kabaran vatandaşlar, suya yapılan yüzde 20 oranında indirimle sevindi.

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, belediye meclis üyeleri ile birlikte yaptıkları inceleme ve istişareler sonrasında aldıkları kararı kamuoyuyla paylaştı. Zaruri ihtiyaç olan su tüketiminde vatandaşların bütçesine bir nebze olsun katkı sağlayabilmek için metreküp fiyatını düşürme yönünde görüş birliğine vardıklarını belirten Demircan, "İlçe halkına verilen içme suyunda yüzde 20'lik bir indirim sağladık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Belediyede uyguladıkları mali disiplin ve bütçe yönetimi ile ilçeye sundukları hizmetleri artarak devam ettirme hedefinde olduklarını belirten Başkan Demircan, yeni kararla sadece belediyenin değil vatandaşların da ekonomisine katkı sağladıklarına işaret etti.
Su indirimini duyan vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden Başkan Demircan ve ekibine övgü dolu sözler ile teşekkür etti.