Düzce’nin Gölyaka ilçesinde, yaşanan sel felaketinin yol açtığı tahribatın giderilmesi için çalışmalar devam ediyor. Meydana gelen taşkınların ardından vakit kaybetmeden Gölyaka’ya giden AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, selden zarar gören vatandaşlara “Geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.

İncelemelerinin ardından Öncü Haber mikrofonuna konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin, geçen sene de aynı bölgede sel felaketi ile karşılaşıldığını belirterek, “Burada, her yağmur yağdığında aynı fotoğraf ile karşılaşmak istemiyoruz. Çünkü altyapı konusunda nerede eksiğimiz varsa, sadece belediyemiz değil, Devlet Su İşleri ile beraber, biz altyapı çalışmaları kapsamında iyileştirme çalışmalarını yapacağız.

Bizde bunun takipçisi olacağız. Gölyaka halkıma geçmiş olsun diliyorum. Geçen sene de bir felaket yaşadık burada, Cumayeri’nde ve Akçakoca’da. Bu yüzden biz altyapı çalışmalarını iyi yapmak ve takip etmek zorundayız. Başımıza böyle felaketler geldikten sonra değil, gelmeden önce bu tedbirleri almak zorundayız. Dolayısıyla hem belediyemiz, hem de Devlet Su İşlerimiz ve Özel İdaremiz ile birlikte bu altyapıyı yapacağız.” dedi.

“Dere ıslah projelerini yakından takip edeceğim”

İlçedeki dere ıslah projelerini yakından takip edeceklerini ifade eden Keskin, “Dere ıslah projelerinin ihaleleri adım adım yapılıyor. Kaç tane olduğu bilmiyorum ama buradaki ihalelerin tarihlerine bakacağız tekrar. Onunda bir programı var. Pandemi süreci girdi ve ihaleler biraz aksadı ama 6’ıncı aydan itibaren bu ihaleler hızlanacaktır. Dolayısıyla biz Devlet Su İşleri’nden bunun bilgilerini alırız ve takibini yaparız.” diye konuştu.