Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve beraberindeki heyet Gölyaka ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Yılmaz, Gölyaka ziyaretinde ilk olarak mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Yılmaz’ı oldukça samimi bir ortamda karşılayan muhtarlar yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Özellikle köylerde ki yaşam kalitesini artırmak için ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade eden muhtarlar, elektrik trafolarının eski olmasından kaynaklı yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Tüm sıkıntıları dinleyen ve tek tek not eden Milletvekili Yılmaz, sorunların çözüm önerilerini de konuştu.

Kaymakam ve belediye başkanına ziyaret

Muhtarlar ile yaptığı toplantının ardından Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt ve Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’ı da makamlarında ziyaret eden Milletvekili Yılmaz’a MHP Gölyaka İlçe Başkanı Faruk Öztürk, MHP İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Gölyaka ilçesinde Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlık ziyaretleri sonrası ilçe merkezinde dolaşarak halkın ihtiyaçları ve taleplerini dinleyen Milletvekili Ümit Yılmaz ve beraberindeki heyet Hacıyakup ve Bakacak köylerini ziyaret ettikten sonra Gölyaka ilçe programını tamamladı.