Gölyaka Belediyesi tarafından her yıl organize edilen 23. Kültür, Sanat ve Turizm Festivali, 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda yapıldı. Geleneksel hale gelen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri festivale Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Kaymakam Adem Keleş, Belediye Başkanı Yakup Demircan, İGM Başkanı Çiğdem Günal, kurum amirleri, STK başkan ve üyeleri katıldı.

Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı festivalde yaptığı konuşmada Düzce ve Gölyaka’nın doğal güzelliklerine vurgu yaptı. Dağlı, festivallerin toplumu kaynaştırıcı ve birleştirici etkisi üzerinde durarak, vatandaşlara iyi eğlenceler dileğinde bulundu.



Ardından söz alan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda ilçede yaşanan sel felaketine dem vurarak  şçyle konuştu; “23.sü düzenlenen Kültür Sanat ve Turizm festivalinde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah nice senelerde beraber olmayı temenni ediyorum. Geçenlerde yaşadığımız sel felaketi sonrası bu meydanda böyle neşeli bir ortamda sizlerle birlikte olmaktan çok memnunum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Sözlerine katılımlarından ötürü başta Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı olarak üzere protokol üyelerine teşekkür ederek başlayan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, belediye tarafından her yıl düzenlenen festival hakkında bilgiler aktardı. Sel felaketinin yaralarının sarıldığını belirten Demircan, bu süreçte de kendilerini yalnız bırakmayan ve emeği olan herkese teşekkürlerini aktardı.


 
Konuşmaların ardından yerel sanatçılar Özlem Devran, İsmail Güler, Sinan Sami, Nevin Korkmaz, Filiz Bekar ve Ramazan Yanık, seslendirdikleri şarkı ve türkülerle 15 Temmuz Şehitler Parkı’nı dolduran vatandaşlara müzik ziyafeti yaşattı.

Haber: S. AYAN