Konuralp Beçi yolcu taşımacılığı hat kullanımı ihalesiyle ile ilgili süre belirlenmesi 7 Eylül’de yapılan Belediye Meclis Toplantısı Eylül ayı 1.Birleşiminde konu görüşülmek üzere Plan Bütçe Komisyonuna havale edilmişti. Eylül ayı 1.Birinci birleşimini takip eden Düzce Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı İsa Üçüncü ve bazı yönetim kurulu ihale talebine karşı çıkmış ve kendilerinin bu konuda fikirlerine başvurulması gerektiğini ifade etmişti.

Meclise Başkanlık eden Salih Keskinli ise Üçüncü’ye ‘Daha hiçbir karar alınmadı. Konu komisyona gidecek.’ açıklamasında bulunmuştu.

"SÖZ ALDIK"
Plan Bütçe Komisyonu konuyu yapığı çalışmada sonucunda oy birliğiyle kabul edilerek meclise sundu.MHP’li üye Katırcıoğlu, Ulaştırma Müdürüyle toplantı yapıldığını ifade ederek güzergahın değişmeyeceği sözünü aldıklarını ifade etti.

Düzce Merkez Konuralp Beçi bölgesinde bulunan Düzce Üniversitesi Yerleşkesine ait oluşturulacak hatta özel halk otobüsüyle yolcu taşımacılığı işinin 10 yıl süreyle ihale edilmesi ve bu konuda encümene yetki verilmesi mecliste oy birliğiyle kabul edildi. Alınan karar sonrası Düzce Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyor.

Haber:Y.SEVER