Her yıl 14-20 Nisan arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası Düzce'de dolu dolu geçti. Müftülükten sivil toplum örgütlerine üniversiteden belediyelere kadar bir çok kurum ve kuruluş Peygamberimizin doğum günü dolayısıyla çeşitli etkinliklere imza attı. Bu kapsamda Düzce Belediyesi'nin destekleriyle Düzce Sivil Toplum Platformu da bir program gerçekleştirdi



  Düzce Sivil Toplum Platformu, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Düzce İl Müftülüğü’nün organizasyonuyle Müftülük Konferans Salonu'nda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde 'Hz.Peygamberin Hayatı' konulu siyer yarışmasına katılan orta öğretim öğrencilerine ödülleri verildi.


 

Programa katılan Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kutlu Doğum Haftası'nın Düzce'de bu yıl aslına uygun kutlandığını vurgulayarak Sivil Toplum Platformu'na teşekkürlerini iletti.



  İl Müftüsü Selami Emen ise Hz. Peygamberin hayatını hafta boyunca anlamaya ve anlatmaya çalıştıklarını dile getirdi. Kur'an tilavetinin ardından yarışmaya katılan 10 bin 500 öğrenciden peygamber efendimizin hayatını en güzel anlatan ilk 100 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldı.


Haber: S. KAŞKIR