Düzce Camikebir Mahallesi’nde bulunan film platosunun içine açılması planlanan 1001 Çeşit Emek Pazarı, Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın katılımıyla tanıtım toplantısı düzenlendi.

Plato içine açılması planlanan1001 Emek Pazarı Komisyonu Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ayşe Tuğrul ile Kadın Dayanışma Projeleriyle bilinen Ulviye Dikmen’in de katıldığı tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram , “Biz belediye olarak her türlü projeye açığız ve elimizden gelen yardımı, desteği vermeye devam edeceğiz. Burada bayanlarımızın el emeği, göz nuru ürünleri sergilenecek ve satışı yapılacak. Adı üstünde 1001 Çeşit Emek Pazarı tüm bayanlarımızın katılımını bekliyoruz.” dedi.

Proje hakkında bilgiler veren Komisyon Başkanı ve Meclis Üyesi Ayşe Tuğurul, “El emeği, göz nuru ürünlerini sergilemek ve satmak isteyen tüm bayanları bekliyoruz. Belediyemize müracaat ettiklerinde kayıtları yapılacak ve kendileri bilgilendirilecek. Burası en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacak.” dedi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram’a bu projeye verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden ve çiçek veren Ulviye Dikmen, “Emek üretenleri ürünleri ile birlikte buraya bekliyoruz.” dedi.