Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından başlatılan "Bir sıcak dua ile bir avuç fındık" projesi Düzce genelinde devam ediyor. Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla yürütülen kampanya kapsamında 13 bin paket fındık, Hakkari, Diyarbakır, Mardin ile Derik ilçesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Düzce genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrenciler tarafından hazırlanan fındık paketlerin içerisine öğrenciler duygu dolu mektuplar yerleştirdi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Şubesi Başkanı Mehmet Bülent Bilgin, vakıfta yaptığı açıklamada, “Minik kardeşlerimiz ve gençlerimiz projelerimize büyük destek gösterdiler. Projemiz ilimiz genelinde ve Türkiye’de ilgi uyandırdı. Bu ülkenin gençleri Milli ve manevi değerlerine sahip çıktı.” dedi.


Güvenlik güçlerine gönderilen paketlerden birisinin üzerinde “Değerli Polis ve Asker abilerim… Benim adım Yaren. Şuan yatağımda rahat bir şekilde uyuyabiliyorsak sizin sayenizde. Sizleri güvenilir yere Allah’a emanet ediyorum.” Yazılı not herkesi duygulandırdı.


Bilgin’in açıklamasının ardından güvenlik güçleri için dua edildi.



Açıklamalarının ardından hazırlanan paketler, güvenlik güçlerine iletilmek üzere bölgeye gönderildi.

Haber:Y.SEVER