Kalıcı Konutlar 14. Bölgede vatandaşlar hizmet yönünden yakınıyor. Yeşiltepe Mahallesi 113 Sokak’ta oturan vatandaşlar yetkililerden hizmet bekliyor. Depremden sonra yapılan Kalıcı Konutlarda aradan 12 yıl geçmesine rağmen sıkıntılar bitmek bilmiyor. Daha önce çöp, parkların durumu birçok şikâyetten dolayı vatandaşlar tepki göstermişlerdi.

Kalıcı Konutlar Yeşiltepe Mahallesi 113. Sokak’ta oturan vatandaşlar, hizmet gelmediği için sokakta binaların boş olduğunu ve insanların binaları tutmadığını belirtiyor. Çevre düzeninin bulunmadığı sokakta vatandaşlar bir alt blokta olan imkânların kendilerinde olmadığını ifade ediyorlar.

Belediye’den çöp konteyneri istediklerini dile getiren mahalle sakinleri, “bir buçuk aydır çöp konteynırı gelecek.” Dediler.

“Çöpleri burada yakarak imha ediyoruz. Yolumuz yok. Kışın buraya araç çıkmıyor.” Diyerek tepkilerini dile getiren mahalle sakinleri, binaların etraflarının dikenlerle dolu olduğunu dile getirerek “Bu yüzden yazın bahçeye çıkıp oturamıyoruz. Her yer yılan dolu.” Şeklinde konuştular.  Mahallede oturan küçük Sinem ise park istediğini ifade ederek oyun oynamak istediğini vurguladı.

Haber; R. BAL